Groene gevel

Een groene gevel heeft legio voordelen.

Een groene gevel, ook wel gevelbeplanting van groen, verticale tuin of geveltuin genoemd, is een moderne techniek om een gevel van een gebouw te verfraaien. Dankzij een groene gevel kunnen muren omgetoverd worden tot een groene weelde. Green Guide kan dit realiseren, ongeacht vorm of locatie. Naast een esthetisch oogpunt, biedt gevelbegroeiing een luchtzuiverende, isolerende en geluiddempende werking. Een plantengevel reduceert CO2, verfraait het straatbeeld en zorgt voor een langere levensduur van de gevel. Met een relatief beperkt vloeroppervlak kan er veel groen gerealiseerd worden.

Voordelen      Totaalpakket     Tarieven

Groene gevel

Groene gevel

Green Guide biedt een totaalpakket

Wij monteren niet alleen het systeem van RVS staalkabels aan de gevel waar de planten aan groeien. Green Guide  adviseert in de plantensoorten en brengen de beplanting aan zodat u kunt genieten van een mooie groene wand. Wij regelen het traject van A tot Z. Vanaf de eerste schets tot aan de realisatie en ook het onderhoud zodat u altijd verzekerd bent van een groene muur.

Voordelige geveltuin

Green Guide is gespecialiseerd in het leveren van Jakob Green Guide systemen. Het systeem is opgebouwd uit RVS staalkabels en/of RVS staalkabelnetten en wordt beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. De prijs van een groene gevel is ongeveer 70% voordeliger t.o.v. reguliere oplossingen met panelen. Onze Green Guide systemen dragen zorg voor een gezonde en groene leefomgeving. Het wordt beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. Bij de keuze voor een groensysteem moet goed worden gekeken naar de verschillende type beplanting. Het maken van de juiste keuze is van groot belang om het gewenste einddoel te behalen.

 

Groene gevel

Groene gevel

Projecten    Neem contact op

Over Green Guide

Green Guide maakt onderdeel uit van Hans Jansen Staalkabels, specialist in  RVS staalkabels en RVS staalkabelnetten waar innoveren vanzelfsprekend is. Zo is Green Guide recent als ‘groentje‘ ontstaan vanuit behoeften in de markt waarop direct is ingespeeld. Om te participeren in de ‘groeiende’ markt van milieubewust consumeren en zodoende onze leefwereld ‘groener’ en leefbaarder te maken, haakt Green Guide in op de trend in duurzaamheid. Ons systeem draagt zorg voor een gezonde en groene leefomgeving.