Groene gevel

Een groene gevel heeft legio voordelen.

Gevelbeplanting wordt ook wel een verticale tuin of geveltuin genoemd. Het is een moderne techniek om een gevel van een gebouw te verfraaien. Bovendien kan een groene gevel aangepast worden tot een groene weelde. Wij realiseren dit, ongeacht de vorm of locatie. Daarnaast reduceert gevelbegroeiing CO2 en verfraait het straatbeeld. Ook zorgt het voor een langere levensduur van de gevel. Naast esthetisch oogpunt, biedt een plantengevel een luchtzuiverende en isolerende werking. Door middel van gevelbeplanting is er een geluiddempende werking. Dit komt doordat de planten het geluid dempen. Met beperkt vloeroppervlak kan er desondanks veel groen gerealiseerd worden waardoor er een mooie groene gevel ontstaat. 

Voordelen      Totaalpakket     Tarieven

Groene gevel, gevel tuin, groene muur

Groene gevel

Green Guide biedt een totaalpakket

Wij monteren niet alleen het systeem van RVS staalkabels aan de gevel waar de planten aan groeien. Green Guide adviseert in de plantensoorten en brengen de beplanting aan zodat u kunt genieten van een mooie groene wand. Wij regelen het traject van A tot Z. Vanaf de eerste schets tot aan de realisatie en ook het onderhoud zodat u altijd verzekerd bent van een groene muur.

groene wand, gevelbegroeiing, geveltuin

Voordelige geveltuin

Green Guide is gespecialiseerd in het leveren van Jakob Green Guide systemen. Het systeem is opgebouwd uit RVS staalkabels en/of RVS staalkabelnetten en wordt beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. De prijs van een groene gevel is ongeveer 70% voordeliger t.o.v. reguliere oplossingen met panelen. Onze Green Guide systemen dragen zorg voor een gezonde en groene leefomgeving. Het wordt beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. Bij de keuze voor een groensysteem moet goed worden gekeken naar de verschillende type beplanting. Het maken van de juiste keuze is van groot belang om het gewenste einddoel te behalen.

 

Groene gevel, geveltuin, gevelbeplanting

Groene gevel

Projecten    Neem contact op

Over Green Guide

Green Guide maakt onderdeel uit van Hans Jansen Staalkabels, specialist in RVS staalkabels en RVS staalkabelnetten waar innoveren vanzelfsprekend is. Zo is Green Guide recent als ‘groentje‘ ontstaan vanuit behoeften in de markt waarop direct is ingespeeld. Om te participeren in de ‘groeiende’ markt van milieubewust consumeren en zodoende onze leefwereld ‘groener’ en leefbaarder te maken, haakt Green Guide in op de trend in duurzaamheid. Ons systeem draagt zorg voor een gezonde en groene leefomgeving.