Geveltuin

Op zoek naar een mooie geveltuin?

Een geveltuin is een moderne techniek om een gevel van een gebouw te verfraaien. Geveltuinen worden immers ook wel gevelbekleding van groen genoemd. Desondanks zijn zowel verticale muur als groene muur veel voorkomende synoniemen. 

Dankzij een groene wand kunnen muren veranderd worden tot een groen levendig vlak. Green Guide kan dit aanleggen op iedere locatie. Ondanks een relatief beperkt vloeroppervlak kan er veel groen gerealiseerd worden. Naast esthetisch oogpunt biedt gevelbegroeiing een luchtzuiverende, isolerende en geluiddempende werking. Een plantengevel reduceert namelijk CO2. Daarnaast verfraait het straatbeeld en zorgt de geveltuin voor een langere levensduur van de gevel. 

Voordelen      Totaalpakket     Tarieven

Geveltuin, Groene gevel, Groene muur Groene wand

Geveltuin

 

Het totaalpakket voor uw geveltuin

Wij monteren niet alleen het systeem van RVS staalkabels aan de gevel waar de planten aan groeien. Green Guide adviseert ook in de plantensoorten en brengen de beplanting aan. Gesteld dat u kunt genieten van een mooie verticale tuin. Wij verzorgen het traject van A tot Z. Vanaf de eerste schets tot aan de realisatie. Bovendien regelen wij het onderhoud van uw geveltuin, opdat u verzekerd bent van een mooie groene gevel.

Gevelbegroeiing, Gevelbeplanting, Geveltuin

Betaalbare groene gevel

Ons systeem is opgebouwd uit RVS staalkabels en/of RVS staalkabelnetten. Het wordt beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. Daar staat tegenover dat de prijs van een groene gevel ongeveer 70% voordeliger is t.o.v. reguliere oplossingen. Daartoe leidt dat onze Green Guide systemen zorg dragen voor een gezonde leefomgeving. Het wordt bijvoorbeeld beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. Toch moet er goed worden gekeken naar verschillende type beplanting. Het maken van een juiste keuze is ten slotte van groot belang om het gewenste einddoel te behalen.

Geveltuin, Groene gevel, Groene muur

Geveltuin

 

Projecten    Neem contact op

Green Guide maakt onderdeel uit van Hans Jansen Staalkabels, specialist in RVS staalkabels en RVS staalkabelnetten waar innoveren vanzelfsprekend is. Zo is Green Guide recent als ‘groentje‘ ontstaan vanuit behoeften in de markt waarop direct is ingespeeld. Om te participeren in de ‘groeiende’ markt van milieubewust consumeren en zodoende onze leefwereld ‘groener’ en leefbaarder te maken, haakt Green Guide in op de trend in duurzaamheid. Kortom, ons systeem draagt zorg voor een gezonde en groene leefomgeving.