Geveltuin

Op zoek naar een mooie geveltuin?

Een geveltuin, ook wel gevelbekleding van groen, verticale tuin of groene muur genoemd, is een moderne techniek om een gevel van een gebouw te verfraaien. Dankzij een groene wand kunnen muren veranderd worden tot een groen levendig vlak. Green Guide kan dit aanleggen op iedere locatie. Met een relatief beperkt vloeroppervlak kan er veel groen gerealiseerd worden. Naast een esthetisch oogpunt, biedt gevelbegroeiing een luchtzuiverende, isolerende en geluiddempende werking. Een plantengevel reduceert CO2, verfraait het straatbeeld en zorgt voor een langere levensduur van de gevel.

Voordelen      Totaalpakket     Tarieven

Geveltuin

Geveltuin

 

Het totaalpakket voor uw geveltuin

Wij monteren niet alleen het systeem van RVS staalkabels aan de gevel waar de planten aan groeien. Green Guide  adviseert in de plantensoorten en brengen de beplanting aan zodat u kunt genieten van een mooie verticale tuin. Wij verzorgen het traject. Vanaf de eerste schets tot aan de realisatie en ook het onderhoud zodat u altijd verzekerd bent van een groene gevel. Ook regelen wij het onderhoud zodat u altijd verzekerd bent van een mooie groene gevel.

Betaalbare groene gevel

Ons systeem is opgebouwd uit RVS staalkabels en/of RVS staalkabelnetten en wordt beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. De prijs van een groene gevel is ongeveer 70% voordeliger t.o.v. reguliere oplossingen met panelen. Onze Green Guide systemen dragen zorg voor een gezonde en groene leefomgeving. Het wordt beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. Bij de keuze voor een geveltuin moet goed worden gekeken naar de verschillende type beplanting. Het maken van de juiste keuze is van groot belang om het gewenste einddoel te behalen.

Geveltuin

Geveltuin

 

Projecten    Neem contact op

Green Guide maakt onderdeel uit van Hans Jansen Staalkabels, specialist in  RVS staalkabels en RVS staalkabelnetten waar innoveren vanzelfsprekend is. Zo is Green Guide recent als ‘groentje‘ ontstaan vanuit behoeften in de markt waarop direct is ingespeeld. Om te participeren in de ‘groeiende’ markt van milieubewust consumeren en zodoende onze leefwereld ‘groener’ en leefbaarder te maken, haakt Green Guide in op de trend in duurzaamheid. Ons systeem draagt zorg voor een gezonde en groene leefomgeving.