Gevelbegroeiing

Gevelbegroeiing biedt veel  voordelen

Gevelbegroeiing, ook wel geveltuin, gevelbekleding van groen of verticale tuin genoemd, is een moderne techniek om een gevel van een gebouw te verfraaien. Dankzij een groene gevel kunnen muren omgetoverd worden tot een groene weelde. Green Guide kan dit realiseren. Ongeacht de vorm of locatie. Naast een esthetisch oogpunt, biedt gevelbegroeiing een lucht zuiverende, isolerende en geluiddempende werking. Bovendien reduceert een groene gevel CO2. Daarnaast verfraait het straatbeeld en zorgt het voor een langere levensduur van de gevel. Met een relatief beperkt vloeroppervlak kan er toch veel groen gerealiseerd worden.

Voordelen      Totaalpakket     Tarieven

Gevelbegroeiing

 

Voordelige groene gevel

Green Guide is gespecialiseerd in het leveren van Jakob Green Guide systemen. Het systeem is opgebouwd uit RVS staalkabels en/of RVS staalkabelnetten. Vervolgens wordt het beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. De prijs van een groene gevel is ongeveer 70% voordeliger t.o.v. reguliere oplossingen met panelen. Verder dragen onze Green Guide systemen dragen bij aan een gezonde en groene leefomgeving. Het wordt bijvoorbeeld beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. Bij de keuze voor een groensysteem moet goed worden gekeken naar de verschillende type beplanting. Het maken van de juiste keuze is van groot belang om het gewenste einddoel te behalen.

 

 

Green Guide biedt een totaalpakket voor een groene gevel

Wij monteren niet alleen het systeem van RVS staalkabels waaraan de planten aan groeien. Green Guide adviseert ook in de plantensoorten en brengen de beplanting aan zodat u kunt genieten van een mooie groene gevel. Wij regelen het traject van A tot Z. Vanaf de eerste schets tot aan de realisatie. Kortom, wij verzorgen het onderhoud zodat u altijd verzekerd bent van een groene gevel.

Projecten    Neem contact op

Green Guide maakt onderdeel uit van Hans Jansen Staalkabels. Dé specialist in RVS staalkabels en RVS staalkabelnetten waar innoveren vanzelfsprekend is. Zo is Green Guide recent als ‘groentje‘ ontstaan vanuit behoeften in de markt waarop direct is ingespeeld. Om te participeren in de ‘groeiende’ markt van milieubewust consumeren en zodoende onze leefwereld ‘groener’ en leefbaarder te maken, haakt Green Guide in op de trend in duurzaamheid. Ons systeem draagt zorg voor een gezonde en groene leefomgeving.