Plantengevel

Een plantengevel biedt vele voordelen

Een plantengevel brengt natuur terug naar de stad en maakt stedelijke ruimten leefbaarder. Met een relatief beperkt vloeroppervlak kan veel groen gerealiseerd worden.  Dankzij een groene gevel kunnen gevels zowel van binnen als van buiten, omgetoverd worden tot een ware groene weelde. Naast een esthetisch oogpunt biedt gevelbegroeiing heel veel voordelen. Een plantengevel heeft vele positieve effecten op zowel gezondheid, als de verlaging van stress. De prijs van dit systeem is ongeveer 70% voordeliger t.o.v. reguliere oplossingen met panelen.

Voordelen
Plantengevel, Geveltuin Groene gevel, Groene muur

Plantengevel

 

Een plantengevel verfraait het straatbeeld

Een geveltuin wordt ook wel gevelbekleding van groen of groene wand genoemd. Dankzij een groene gevel kunnen wanden aangepast worden tot een groene weelde. Wij kunnen dit realiseren, ongeacht vorm of locatie. Wij regelen alles van begint tot eind. Vanaf de eerste tekening tot aan de realisatie en ook het onderhoud zodat u altijd verzekerd bent van een groene gevel. Wij monteren niet alleen het systeem van RVS staalkabels aan de gevel waar de planten aan groeien. Ook adviseren wij  in de plantensoorten en brengen de beplanting aan zodat u kunt genieten van een mooie plantengevel.

Gevelbegroeiing, Gevelbeplanting, Geveltuin

Tarieven     Totaalpakket      

Verzekerd van een groene plantengevel

Een  groene gevel is het mooist als deze in superconditie is en blijft. Het is noodzakelijk om op regelmatige basis onderhoud te laten uitvoeren om wildgroei, bederf, loslating of aantasting aan de gevels te voorkomen. Green Guide biedt de mogelijkheid om een onderhoudscontract voor 3, 5 en/of 10 jaar af te sluiten om uw groene gevel het onderhoud te bieden welke zij verdient.

Groene gevel, Groene muur, Groene wand

Neem contact op

Green Guide maakt onderdeel uit van Hans Jansen Staalkabels.  Specialist in  RVS staalkabels en RVS staalkabelnetten. Bij Hans Jansen Staalkabels staat innoveren hoog in het vaandel. Zo is Green Guide als ‘groentje‘ ontstaan vanuit behoeften in de markt. Hierop is onder andere ingespeeld. Om te participeren in de groeiende markt van milieubewust consumeren, haakt Green Guide in op de duurzaamheidstrend. Op deze wijze probeert Green Guide een duurzame bijdrage te leveren aan onze ‘groene’ leefwereld. Kortom, ons systeem draagt zorg voor een gezonde en groene leefomgeving.