Verticale tuin

Een verticale tuin biedt vele voordelen.

Dankzij een verticale tuin kunnen gevels zowel van binnen als van buiten, omgetoverd worden tot een ware groene weelde. Naast een esthetisch oogpunt biedt gevelbegroeiing heel veel voordelen. Een verticale tuin heeft vele positieve effecten op zowel gezondheid, als de verlaging van stress. Een verticale tuin brengt natuur terug naar de stad en maakt stedelijke ruimten leefbaarder. Met een relatief beperkt vloeroppervlak kan veel groen gerealiseerd worden. De prijs van dit systeem is ongeveer 70% voordeliger t.o.v. reguliere oplossingen met panelen.

Voordelen

 

Verzekerd van een groene verticale tuin


Gevelbeplanting is het mooist als deze in superconditie is en blijft. Het is noodzakelijk om op regelmatige basis onderhoud te laten uitvoeren om wildgroei, bederf, loslating of aantasting aan de gevels te voorkomen. Green Guide biedt de mogelijkheid om een onderhoudscontract voor 3, 5 en/of 10 jaar af te sluiten om uw groene gevel het onderhoud te bieden welke zij verdient.

Green Guide maakt onderdeel uit van Hans Jansen Staalkabels, specialist in  RVS staalkabels en RVS staalkabelnetten waar innoveren vanzelfsprekend is. Zo is Green Guide recent als ‘groentje‘ ontstaan vanuit behoeften in de markt waarop direct is ingespeeld. Om te participeren in de ‘groeiende’ markt van milieubewust consumeren en zodoende onze leefwereld ‘groener’ en leefbaarder te maken, haakt Green Guide in op de trend in duurzaamheid. Ons systeem draagt zorg voor een gezonde en groene leefomgeving.

Verticale tuin

 

Een groene muur verfraait het straatbeeld


Een geveltuin wordt ook wel gevelbekleding van groen, groene wand genoemd. Dankzij een geveltuin kunnen wanden aangepast worden tot een groene weelde. Wij kunnen dit realiseren, ongeacht vorm of locatie. Wij regelen alles van begint tot eind. Vanaf de eerste tekening tot aan de realisatie en ook het onderhoud zodat u altijd verzekerd bent van een groene gevel. Wij monteren niet alleen het systeem van RVS staalkabels aan de gevel waar de planten aan groeien. Ook adviseren wij  in de plantensoorten en brengen de beplanting aan zodat u kunt genieten van een mooie verticale tuin.

Tarieven     Totaalpakket       Neem contact op