Groene wand

Met een groene wand ben je verzekerd van een groene uitstraling

Een groene wand wordt ook wel een  groene muur, verticale tuin of geveltuin genoemd. Dankzij een een groene wand worden wanden voorzien van een groene weelde. Green Guide kan dit realiseren, ongeacht vorm of locatie. Wij regelen alles vanaf de eerste tekening tot aan de realisatie en ook het onderhoud zodat u altijd verzekerd bent van een groene gevel. Wij monteren niet alleen het systeem van RVS staalkabels aan de gevel waar de planten aan groeien. Ook adviseren wij  in de plantensoorten en brengen de beplanting aan zodat u kunt genieten van een mooie verticale tuin.

Tarieven     Totaalpakket       Neem contact op

Groene wand

 

Groene wand

Een groene muur verfraait het straatbeeld

Een groene wand heeft vele positieve effecten op zowel gezondheid, als de verlaging van stress. Een verticale tuin brengt natuur terug naar de stad en maakt stedelijke ruimten leefbaarder. Met een relatief beperkt vloeroppervlak kan veel groen gerealiseerd worden. De prijs van dit systeem is ongeveer 70% voordeliger t.o.v. reguliere oplossingen met panelen. Het is noodzakelijk om op regelmatige basis onderhoud te laten uitvoeren om wildgroei, bederf, loslating of aantasting aan de gevels te voorkomen. Green Guide biedt de mogelijkheid om een onderhoudscontract voor 3, 5 en/of 10 jaar af te sluiten om uw groene gevel het onderhoud te bieden welke zij verdient.

Voordelen

 

Samengestelde mix van een groene wand

Onze Green Guide systemen dragen zorg voor een gezonde en groene leefomgeving. Het wordt beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. Bij de keuze voor een groensysteem moet goed worden gekeken naar de verschillende type beplanting. Het maken van de juiste keuze is van groot belang om het gewenste einddoel te behalen. Green Guide adviseert hierin.

Projecten    Neem contact op

Green Guide maakt onderdeel uit van Hans Jansen Staalkabels, specialist in  RVS staalkabels en RVS staalkabelnetten waar innoveren vanzelfsprekend is. Zo is Green Guide recent als ‘groentje‘ ontstaan vanuit behoeften in de markt waarop direct is ingespeeld. Om te participeren in de ‘groeiende’ markt van milieubewust consumeren en zodoende onze leefwereld ‘groener’ en leefbaarder te maken, haakt Green Guide in op de trend in duurzaamheid. Ons systeem draagt zorg voor een gezonde en groene leefomgeving.