Groene wand

Met een groene wand ben je verzekerd van een groene uitstraling

Een groene wand wordt ook wel een  groene muur, verticale tuin of geveltuin genoemd. Dankzij een een groene wand worden wanden voorzien van een groene weelde. Green Guide realiseert dit. Ongeacht vorm of locatie. Wij regelen alles vanaf de eerste tekening tot aan de oplevering. Ook het onderhoud wordt door Green Guide verzorgd zodat u altijd verzekerd bent van een groene gevel. Wij monteren niet alleen het systeem van RVS staalkabels waaraan de planten groeien. Green Guide adviseert ook in plantensoorten en brengen de beplanting aan. Met de bedoeling dat u kunt genieten van een mooie verticale tuin.

Tarieven     Totaalpakket       Neem contact op

Groene wand, Gevelbeplanting, Geveltuin

 

Groene wand

Een groene muur verfraait het straatbeeld

Een groene wand heeft veel positieve effecten. Bijvoorbeeld op de gezondheid of het verlagen van stress. Een verticale tuin brengt niet alleen de natuur terug, maar maakt ook een stedelijke ruimte leefbaarder. Zo kan er met een relatief beperkt vloeroppervlak veel groen gerealiseerd worden. Daarbij komt dat de prijs van dit systeem ongeveer 70% voordeliger is t.o.v. reguliere oplossingen met panelen. Het is daarom noodzakelijk om op regelmatige basis onderhoud uit te laten uitvoeren. Dit doen we om wildgroei, bederf, loslating of aantasting aan de gevels te voorkomen. Green Guide biedt de mogelijkheid om een onderhoudscontract voor 3,5 en/of 10 jaar af te sluiten om uw groene gevel het onderhoud te bieden welke zij verdient.

Voordelen

 

Groene gevel, Groene muur, Groene wand

Samengestelde mix van een groene wand

Onze Green Guide systemen dragen zorg voor een gezonde en groene leefomgeving. Het wordt beplant met een zorgvuldig samengestelde mix van klimplanten. Bij de keuze voor een groensysteem moet goed worden gekeken naar de verschillende type beplanting. Het maken van de juiste keuze is van groot belang om het gewenste einddoel te behalen. Green Guide adviseert hierin.

Gevelbegroeiing, Gevelbeplanting, Geveltuin

Projecten    Neem contact op

Green Guide maakt onderdeel uit van Hans Jansen Staalkabels, specialist in RVS staalkabels en RVS staalkabelnetten waar innoveren vanzelfsprekend is. Zo is Green Guide recent als ‘groentje‘ ontstaan vanuit behoeften in de markt. Hierop is direct ingespeeld. Om te participeren in de ‘groeiende’ markt van milieubewust consumeren en zodoende onze leefwereld ‘groener’ en leefbaarder te maken, haakt Green Guide in op de trend in duurzaamheid. Ons systeem draagt zorg voor een gezonde en groene leefomgeving.